ANTALYA / KEPEZ - Prof. Dr. Raşit Küçük Anadolu İmam Hatip Lisesi

Öğrenci Koçluk Sistemimiz İle Başarılı Bir Nesil Bu Okulda

Okulumuz rehberlik servisi işbirliğiyle öğrenci koçluğu sistemi tüm hızıyla devam ediyor.

Grup çalışmaları ve bireysel görüşmeler yapılmakta öğrenci düzeylerine göre hedef takibi yapılmaktadır.

Deneme sınavlarından sonra aileler bilgilendirilmektedir.

Moral ve motivasyonu güçlendirmek için öğrenciler ve öğretmenlerle aktiviteler yapılmaktadır.

Öğrencilerin de keyifle katıldığı etkinlikler büyük ilgi görmektedir.

Öğrenci koçluğu ile çocuklarınızın sorumluluk sahibi, hedef ve vizyonu olan, ne istediğini bilerek kararlar verebilen, sağlıklı yaratıcı, özgüvenli, zamanını etkin kullanmayı bilen, kendi isteği ve çabası ile somut başarılara adım atabilen duygularının ve davranışlarının nedenlerini anlayarak çevre ve ailesiyle olumlu iletişim kurabilen, stresini yönetebilen, yapmak istediğine odaklanıp konsantre olabilen, etkili çalışma tekniklerini kullanmayı bilen bireyler haline gelmelerini sağlanması amaçlanmaktadır. Bu çerçevede öğrencilerimizin sosyal etkinliklere katılımı, kitap okuma, soru çözme, eksik konuların tespiti ve eksikliğin giderilmesi hususlarında planlama yapılarak, program hazırlanıp uygulanmaktadır.

20-05-202220-05-202220-05-202220-05-202220-05-2022

Yayın: 20.05.2022 - Güncelleme: 20.05.2022 10:06 - Görüntülenme: 167