Projelerimiz

Erasmus, e-Twinning,Tübitak, Yabancı Dil Sınıflarımız ayrıca Ulusal ve Uluslararası yürüttüğümüz ortak olduğumuz projelerimizle ilgili faaliyetlerimiz.

Nis

Nisan ayında sonlanacak olan projemizde 26 Nisan Günü öğrencilerimiz ile Twinspace çevrimiçi görüşmeler sayfasında kapanış toplantısını gerçekleştirdik. Öğrencilerimiz proje hakkındaki görüşlerini belirttiler ve hepsi projemizin devamının gelmesini istediklerini söylediler. Proje süresince gösterdikleri gayret ve üstün başarı için tüm öğrencilerimize çok teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuzda yürütülen "Hace Fun With Coding  " adlı E twinning projesi boyunca etkin bir şekilde projemizin etkinliklerine dahil olan öğrencilerimize katılım belgeleri okul müdürümüz Abdullah.  tarafından sunuldu. Yeni projelerde yeniden görüşme dileklerimizi iletti.

Nis

İlk olarak, Learning apps web 2 aracıyla kodlamayla ilgili Kanca ve kelime avı bulmacaları tasarladık.

Ardından Canva web 2 aracıyla oluşturulan bulmacalar dergi tasarımı için düzenlendi.

Son olarak Storyjumper web 2 aracı ile editleyip sisteme yükledik.

Ortak ürünümüz Kodlama Dergimiz hazır.

Nis

"Have Fun With Coding" eTwinning projesinde öğrencilerimiz Şubat ayı etkinlikleri kapsamında Code.org'da Kurs D'yi tamamladılar ve sertifikalarını aldılar.

Nis

Matematik öğretmeni  Tuğba Ak  tarafından yürütülen "Have Fun With Coding"eTwinning projesinde görevli öğrencilerimiz yeni yıl kartlarını hazırladılar ve twinmail ile Karahamza Şehit Ahmet Karadağ S.S öğrencilerine yeni yıl mesajlarını gönderdiler.

Nis

e-Twinning "Have Fun With Coding" Projesi kapsamında  öğrencilerimiz ve Yazar Hasan Ersoy  ile "Güvenli İnternet Günü"  toplantısı gerçekleştirdik.

Nis

We ran the Arduino circuits that we built by developing different codes over MBlock. We worked on circuits such as LED lighting, multiple LED lighting, LED lighting with LDR Sensor.

We invited our friends who were not involved in our projects to our lessons, and we collaborated. We also received support from our 7th grade friends to benefit from their experiences. Finally, we told our other teachers about the projects we worked on. We really had fun coding.

Nis

Matematik Öğretmenimiz Tuğba Ak tarafından yürütülen, 10 Türk-3 Yabancı okulun olduğu "Have Fun With Coding" eTwinning projesinde öğrenci tanışma toplantısı gerçekleştirildi. Her okuldan bir sözcü öğrenci, kendi okulunu ve takım arkadaşlarını tanıttı.

Nis

"Have Fun With Coding" eTwinning projesinin ortak ürünü olan takvim çalışmasında öğrencilerimiz Nisan ayına ait takvimi Canva Web2 aracı kullanarak oluşturdular.

Nis

Matematik  Öğretmenimiz Tuğba Ak  tarafından ortaklığı yürütülen "Have Fun With Coding" eTwinning projesinin afiş ve logo oylama sonuçları belli oldu. Tevfik İleri Anadolu İmam Hatip Lisesi Öğrencisi Sena'nın afişi, Enes'in ise logosu en çok oyu alarak 1. oldu.

Nis

"Have Fun With Coding e-Twinning" projesinde öğrencilerimiz proje panosunu oluşturdular.

Nis

Prof. Dr. Raşit Küçük  Anadolu İmamhatip Lisesi Tanıtım Videosu "Kodlamayla Eğlen" eTwinning projesi için hazır.

Prof. Dr. Raşit Küçük Anatolıan Hıgh School Promotional Video "Have Fun with Coding" is ready for the eTwinning project.

Nis

"Have Fun With Coding" eTwinning projesinde Ocak ayı etkinlikleri kapsamında öğrencilerimiz Wordart Web 2 aracını kullanarak Blockly Game ile ilgili kelime bulutlarını hazırladılar.

Nis

"Have Fun With Coding" e-Twinning projemizde öğrencilerimiz projenin afiş ve logosunu Canva Web 2.0 aracını kullanarak tasarladılar.