ANTALYA / KEPEZ - Prof. Dr. Raşit Küçük Anadolu İmam Hatip Lisesi

Projelerimiz

Erasmus, e-Twinning,Tübitak, Yabancı Dil Sınıflarımız ayrıca Ulusal ve Uluslararası yürüttüğümüz ortak olduğumuz projelerimizle ilgili faaliyetlerimiz.

Nis

Okulumuzda yürütülen "If You Cannot Go Abroad, Let It Come To You " adlı E twinning projesi boyunca etkin bir şekilde projemizin etkinliklerine dahil olan öğrencilerimize katılım belgeleri okul müdürümüz Abdullah.  tarafından sunuldu. Yeni projelerde yeniden görüşme dileklerimizi iletti.

Şbt

"Have Fun With Coding" eTwinning projesinde 9 Şubat Güvenli İnternet Günü münasebetiyle zoom platformu aracılığıyla Yazar Hasan ERSOY ile söyleşi yapıldı. "Buzdolabım İnternet Bağımlısı" yazarı Hasan ERSOY hem projedeki öğrencilerimize hem de proje ortaklarının okulundaki öğrencilere güvenli internet kullanımı ile ilgili bilgiler verdi. Programın sonunda ise Menti ve Kahoot Web 2 araçları ile hazırlanan sorular öğrencilere yöneltildi.

Ock

Okulumuz İngilizce  Öğretmeni Aysel Demir rehberliğinde 5/C sınıfı öğrencilerinin  yabancı dillerini geliştirmeleri için başlatılan penpal( mektup arkadaşlığı ) etkinliği tüm hızıyla devam ediyor. Etkinlik kapsamında öğrencilerimiz mektuplarını yazıyor ve yurtdışındaki arkadaşlarına mail olarak gönderiyorlar. Çocukların dile olan ilgilerini geliştirmek ve dil edinimlerini hızlandırmak amaçlanmaktadır .

Ock

Okulumuzun yürütmekte olduğu " If You Cannot Go Abroad, Let It Come To You" adlı projemiz kapsamında çocuklarımızın İngilizce günlük konuşma dilini geliştirebilmeleri için gelen yabancı uyruklu misafirimiz ( native speaker ) çocuklarla aktif olarak iletişim kurmaktadır . Bu kapsamda okulumuza gelip okulumuz İngilizce Öğretmeni Aysel DEMİR' in hazırladığı plan doğrultusunda 5. Ve 6. Sınıf öğrencilerimizle karşılıklı İngiliZce konuşmaktadır . Çocuklarımız ve misafirimiz bundan büyük zevk almaktadır .