Ara

Genç Seda Kur'an-ı Kerim'i Güzel Okuma yarışmasında okulumuz 8/B sınıfı öğrencisi MUHAMMET NUMAN  ERKAYA ANTALYA il birincisi olmuştur. Öğrencimizi, öğrencimizin anne babasını  ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Ahenk projesi kapsamında okulumuz 5, 6, 7 ve 8.sınıf öğrencileri ortaokul matematik öğretmenleri tarafından Antalya Bilim Merkezinde bulunan atölyelere katılarak bilim ve teknoloji ile ilgili deneyimlerde bulundular.

Ara

Okulumuz 8/B sınıfından Ömer Faruk CAN hafızlık yarışmasında Antalya 1. olmuştur Ayrıca 12/E sınıfından Erkan SAY'da hafızlık yarışmasında Antalya 2. olmuştur. Öğrencimizi yetiştiren hocalarımızı anne babasını tebrik ederiz. Öğrencimizi yetiştiren hocalarımızı anne babasını tebrik ederiz.

Ara

Antalya Genç Bilaller Ezan Okuma Yarışması okulumuzda icra edildi. Bilallerimizin birbirinden güzel ezanlarını dinledik.

Bizleri onurlandıran müdürlerimize, ANİMDER başkanına, seçici kurul heyetine, programımıza katılan herkese çok teşekkür ederiz.

Ara

Kepez Mahmut Celalettin Ökten AİHL de yapılan Genç Sâda Kuran ı Kerim okuma yarışmasında okulumuz 10 E sınıfından  Furkan ERDOĞAN Antalya 1. olmuştur.  Öğrencimizi, öğretmenlerimizi,  anne babasını tebrik ederiz.

Ahenk Projesi kapaminda

okulumuz 5. Sinif ğrencileri

kitap okumanin önemini,her

zaman ve heryerde